Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldızoğlu’nun salon sitemi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Ekiplerinden Botaş'ın Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Mersin Büyükşehir Belediyespor Maçını Kazanmak İçin Antrenmanın Şiddetini Artırdıklarını Söyledi. Yıldızoğlu, Play-off İçin Halkın Ve Yöneticilerin Büyük Beklentide Olduğunu Ancak Takımlarının Bir Salonu Bile Bulunmadığını Belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldızoğlu’nun salon sitemi
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Botaş’ın Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak için antrenmanın şiddetini artırdıklarını söyledi. Yıldızoğlu, play-off için halkın ve yöneticilerin büyük beklentide olduğunu ancak takımlarının bir salonu bile bulunmadığını belirtti.
Yıldızoğlu, düzenlediği basın toplantısında takımın oynadığı basketbolun çok tatmin edici olmadığını ancak oyuncuların performansı ve kaynaşmasının iyi olduğunu ifade etti. Girne Üniversitesi maçına çok kararlı giriş yaptıklarını ve elde ettikleri 17 sayılık ilk periyot sonucunun ardından farkın yükselmesi yerine erimesinin kötü performans olduğuna işaret eden Yıldızoğlu, Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını bu şekilde kazanamayacaklarını anlattı.
Mersin Büyükşehir Belediyespor müsabakası için ilk idmanı bugün sabah yaptıklarını belirten Yıldızoğlu, seyircilerden de destek istedi.
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ceyhun Yıldızoğlu, Türkiye’de halkın, basının ve yöneticilerin skor odaklı istekleri yüzünden altyapıya yeteri kadar önem verilmediğini, bu nedenle yabancı futbolculara ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Sürekli olarak play-off beklentisi ve baskısına maruz kaldıklarını ifade eden Yıldızoğlu, takım yöneticilerine uzun süre baskı yapmasına rağmen takıma bir spor salonu kazandıramadığından yakındı.
(NPR-SK-S)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.