Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırımlı sporcular başarıya doymuyor

Yıldırım Belediyesi başarılı sporcuları ödüllendirmeyi sürdürüyor.Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, dünya ve Türkiye şampiyonlarında madalya kazanan Yıldırım Belediyesporlu sporcuları belediye meclisi ağustos ayı olağan toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım Belediyesi başarılı sporcuları ödüllendirmeyi sürdürüyor.
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, dünya ve Türkiye şampiyonlarında madalya kazanan Yıldırım Belediyesporlu sporcuları belediye meclisi ağustos ayı olağan toplantısında ağırladı. İlçenin tanıtımına katkıda bulunan sporcuları her ay meclis toplantılarında konuk ederek ödüllendirdiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Spora ve sporcuya yapılan yatırımlar sayesinde kazanılan başarılarla belediyemiz, spor kulübümüz ve sporcularımız, yurt içi ve yurt dışı spor arenasında adından söz ettiriyor. Spor şehri Yıldırım hedefimizde bizlere yardımcı olan, Yıldırım’ın sporda ’marka şehir’ olmasına katkıda bulunan bütün sporcu kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.
Trabzon’da 40 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katıldığı Gymnasiade 2016’da 2 bin metre su engelli branşında dünya üçüncüsü Yunus Emre Akkuş ve Goalball Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi Görme Engelliler Futbol Takımı altınla ödüllendirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.