Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırımlı halterciden Türkiye şampiyonluğu

Yıldırım Belediyesporlu milli halterci Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu.Kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırımlı halterciden Türkiye şampiyonluğu

Yıldırım Belediyesporlu milli halterci Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında Türkiye şampiyonu oldu.

Kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında zirveyi kimseye bırakmadı. Ramazan Kara, toplam 253 kilogram kaldırarak Türkiye şampiyonu olarak bir kez daha birincilik kürsüsüne çıktı. Şampiyonu tebrik eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı sporun merkezi yapma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz yatırımların neticesinde her branşta yurt içi ve yurt dışı şampiyonluklar kazanıyoruz. İlçemizdeki çocuklarımızın sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesinde sporun rolü çok büyük. Bu anlayış doğrultusunda spora ve sporcuya olan yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.