Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım’da Oryantiring Rüzgarı

Yıldırım Belediyesi, 11 Mayıs Dünya Oryantiring Günü’nde Uludağ Üniversitesi Oryantiring Topluluğu ile birlikte Yıldırım’da bin 400 öğrenciye spor yaptırdı.Dünya Oryantiring Günü dolayısıyla dünya genelinde aynı gün 80 ülkede...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım’da Oryantiring Rüzgarı
Yıldırım Belediyesi, 11 Mayıs Dünya Oryantiring Günü’nde Uludağ Üniversitesi Oryantiring Topluluğu ile birlikte Yıldırım’da bin 400 öğrenciye spor yaptırdı.
Dünya Oryantiring Günü dolayısıyla dünya genelinde aynı gün 80 ülkede oryantiring yarışmaları düzenlendi. Yıldırım’da 8 okuldaki yarışmalara bin 400 öğrenci katıldı. Yıldırım Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi Oryantiring Topluluğu iş birliğiyle Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu, Hasan Ali Yücel İlkokulu, Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulu, Üstün Üründül İlkokulu, Şehit Kurmay Binbaşı Ufuk Bülent Yavuz İlkokulu ve Ortaokulu, Naz Özdilek İlkokulu ve Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulu öğrencileri yeni bir sporla tanıştı.
Öncelikli hizmet grubu olarak belirledikleri çocukların gelişimi için birçok projeye imza attıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Oryantiring başta olmak üzere doğa sporları teknolojinin ortasında yaşadığımız bu dönemde insanın toprakla temas etmesiyle bir nevi kendisini yenilemesine fayda sağlıyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.