Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım’a 40 Milyonluk Spor Yatırımı

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Merkez Yıldırım İlçesine 40 Milyonluk Spor Kompleksi Yapılacağını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım’a 40 Milyonluk Spor Yatırımı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, merkez Yıldırım ilçesine 40 milyonluk spor kompleksi yapılacağını söyledi.
Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu ve dernek üyesi muhtarlar, İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Şahin, gençlik ve spor alanında yürütülen çalışma, faaliyet ve projeler ile vizyon yatırımlar konusunda muhtarlara bilgi verdi. 10 Mayıs’ta ihalesi yapılacak olan Yıldırım Gençlik ve Spor Kompleksi ile de ilgili bilgi veren İl Müdürü Şahin, yaklaşık 40 milyon lira maliyetle tamamlanacak olan tesisin Yıldırım’a vizyon kazandıracağını söyledi.
Eroğlu ise, Bursa’ya ve bilhassa şehrin doğu bölgesine kazandırılan ve yapımı devam eden spor tesisleriyle birlikte gençlerin daha fazla spor yapma imkanı yakalayacağını vurguladı. Şahin’e spor ve gençlik alanında yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Eroğlu, çalışmalara her türlü desteği vereceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.