Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım Demirören: Biz bir aileyiz, kavga etmeyiz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray ile aralarında olan soğukluk iddialarına "Biz bir aileyiz, bizim kavgamız olmaz." şeklinde cevap verdi. Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Türkiye Futbol Federasyonu'na...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray ile aralarında olan soğukluk iddialarına "Biz bir aileyiz, bizim kavgamız olmaz." şeklinde cevap verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Türkiye Futbol Federasyonu'na ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Duygun Yarsuvat'ın yanı sıra 2. Başkan Hamdi Yasaman, yönetim kurulu üyeleri Cem Kınay ve Abdurrahim Albayrak'da hazır bulundu.

Ziyaret sonrası tesisleri gezen Başkan Yarsuvat, çok güzel bir tesisle karşılaştıklarını belirterek, "Hayran kaldık. Bu tesisin Türk sporu için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Başkanı tebrik ediyorum o yüzden." dedi.

TFF ile aralarındaki soğukluk iddialarına ise Yarsuvat, espirili bir şeklide cevap verdi. Yarsuvat, "Biz federasyonla kavgamı edeceğiz. Güreş mi tutacağız?. Burası futbol federasyonu. Judo falan olsa belki o zaman ederdik." ifadelerini kullandı.

Başkan Yarsuvat, teknik direktör Cesare Prandelli ile dün Florya'da yaptığı görüşmenin de çok güzel geçtiğini sözlerine ekledi.

BİZ BİR AİLEYİZ, KAVGA ETMEYİZ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ise Galatasaray ile aralarında olan soğukluk iddialarına "Biz bir aileyiz, bizim kavgamız olmaz." şeklinde karşılık verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.