Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım, Aydınlar'a sorular yöneltti, salonda alkış koptu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve yeni dönemde başkan adayı Aziz Yıldırım, yarınki seçimdeki rakibi Mehmet Ali Aydınlar'a 2010 - 2011 futbol sezonu şampiyonunu sordu. Aydınlar'a sorularına devam eden Yıldırım'a salondaki üyeler alkışlarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve yeni dönemde başkan adayı Aziz Yıldırım, yarınki seçimdeki rakibi Mehmet Ali Aydınlar'a 2010 - 2011 futbol sezonu şampiyonunu sordu. Aydınlar'a sorularına devam eden Yıldırım'a salondaki üyeler alkışlarıyla destek verdi.

Yarın yapılacak olan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesinde Faruk Ilgaz Tesisleri'nde üyelerin de katıldığı basın toplantısında, başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'dan 2010 - 2011 Futbol Sezonu'nda kimin şampiyon olduğu sorusunu cevaplamasını istedi. Yıldırım'ın yönelttiği bu soru salonda bulunan üyelerden büyük alkış aldı.

Ardından konuşmasına devam eden Yıldırım, Aydınlar'a şu soruları yöneltti:

"2010 - 2011 şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a verecek misiniz? Fenerbahçe'den puan silecek misiniz? Kazanılan ekonomik kazanımları geri mi alacaksın? Fenerbahçe'nin tesislerine maçlarına gelmemene rağmen rakip takımın kutlamalarında onur konuğu olmayı nasıl açıklayacaksın? Seni Fenerbahçelilerin değil de Galatasaraylıların desteklemesi tesadüf mü? Sen Galatasaraylıların başkan adayı mısın? İlhan Helvacı, Lütfi Arıboğan ve Ebru Köksal'ı yönetimine alacak mısın? Başkan olduğunda Fenerbahçe'yi Galatasaray'a katma projeni hayata mı geçireceksin? Savcılık kararıyla gizli bilgileri sayın Kocaman ve Dilmen'e göstererek bizim şike yaptığımızı anlattın mı? Kozmik odada olması gereken belgelerin senin odanda ne işin vardı. Yoksa kozmik oda senin evin mi? Şikeyle şampiyon olduklarını iddia ettiğin futbolcuları kulüpten gönderecek misin? Cornu geldiğinde Helvacı ve Arıboğan, kapalı kapılar ardında neler konuştu?"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.