Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşilgiresun Belediyespor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Maçın Ardından Basın Toplantısında Oynanan Oyunu Ve Galibiyeti Değerlendiren Yeşil-beyazlı Ekibin Başantrenörü Aleksander Trifunovic, İyi Bir Maç Çikartarak Galip Gelen Taraf Olduklarını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 21:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 21:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeşilgiresun Belediyespor - Torku Konyaspor Maçının Ardından
Spor Toto Basketbol Ligi 22. haftasında Akın Çorap Yesşilgiresun Belediye sahasında Torku Konya Spor’u 88-68 mağlup etti.
Maçın ardından basın toplantısında maçı değerlendiren yeşil-beyazlı ekibin Başantrenörü Aleksander Trifunovic, iyi bir maç çıkartarak galip gelen taraf olduklarını söyledi.
Oyuncularımı oyundan dolayı tebrik ettiğini belirten Aleksander Trifunovic, ”Bugün savunma seviyemiz olması gerektiği gibi maçın başından sonuna kadar aynı seviyedeydi. Aynı seviyede ve aynı sıralamada mücadele eden iki takımın maçıydı oyuncularım bugün takım gibi oynayarak kazandılar. O yüzden ayrıca bu maçın getirisi bize büyük olacaktır. Bu galibiyet önümüzdeki deplasman maçı için yardımcı olacaktır. Bu enerji seviyesini korumamız gerekiyor. Deplasmanda da savunma ve hücumsal alanlarda bugünkü oyunu oraya yansıtmamız lazım” dedi.
TRİFUNOVİC: "KORKAN VE TEHDİT OLUŞTURAN BİR TAKIM DEĞİLİZ"
“Trabzon’a gidip bugünkü istek ve arzuyla kazanmaya çalışacağız” diyen Aleksander Trifunovic, “Elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım onu da bütün hafta boyunca hazırlanıp göreceğiz. Biz kesinlikle birilerinden korkan veya çok büyük tehdit yaratan bir takım değiliz. Bugünkü oyunu orada da oynamamız lazım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.