Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşilgiresun Belediyespor Basketbol Süper Ligi’ne Hazır

Yeşilgiresun Belediyespor Türkiye Basketbol Süper Ligi için hazırlıklarını tamamladı.Giresun Belediye Başkanı ve Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başkanı Kerim Aksu, lig öncesi Türkiye Basketbol Süper Liginde mücadele edecek tüm takımlara...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeşilgiresun Belediyespor Türkiye Basketbol Süper Ligi için hazırlıklarını tamamladı.
Giresun Belediye Başkanı ve Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başkanı Kerim Aksu, lig öncesi Türkiye Basketbol Süper Liginde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi. Yeni sezonda yeni bir lige hazır olduklarını vurgulayan Kulüp Başkanı Kerim Aksu ”Geçtiğimiz yıl Erkekler Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şampiyon olan takımımız bu sezon çıktığı Basketbol Süper Ligi’nde güçlü bir sponsor ile yoluna devam edecek. Bu sezon Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor adıyla Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek takımımız ilk maçında deplasmanda 11 Ekim Pazar günü Muratbey Uşak Sportiv takımı ile karşılaşacak” dedi.
Başkan Kerim Aksu yaptığı açıklamada “Akın Çorap firması takımımıza sponsor olmuştur. İlimiz tanıtımı için son derece önemli olan Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde büyük takımlarla mücadele edeceğiz. Takımımızın bütçesi oldukça büyümüştür. Akın Çorap ve destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyoruz. Bu başarıda büyük pay sahibi olan başta Başkan Vekili Bülent Yavuz olmak üzere yönetici arkadaşlarımıza, teknik kadromuza, sporcularımıza ve en büyük gücümüz olan taraftarlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte heyecanla maçları bekliyoruz. Elde ettiğimiz başarı bu şehrin başarısıdır. Yeni başarılar için birlikte, heyecanımızı, sevincimizi, gücümüzü ortaya koymalıyız. Yeni sezonda takımımıza ve rakiplerimize başarılı bir lig diliyorum. Ve iyi olan kazansın diyorum“ şeklinde konuştu.
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde ilk maçını 11 Ekim Pazar günü saat 16.00 da Muratbey Uşak Sportiv takımı ile deplasmanda oynayacak. 18 Ekim’de kendi sahamızda Beşiktaş’ı ağırlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.