Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenilgisiz şampiyon VakıfBank, Devler Ligi'ne de galibiyetle başladı

Dünya Kulüpler Şampiyonu VakıfBank, Devler Ligi’ne galibiyetle başladı. VakıfBank, grubun ilk maçında Belçika’nın Gent Dames ekibini 3-0 ile geçmeyi başardı.Son Avrupa Şampiyonu VakıfBank, bu sezon da unvanını korumak için mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Kulüpler Şampiyonu VakıfBank, Devler Ligi’ne galibiyetle başladı. VakıfBank, grubun ilk maçında Belçika’nın Gent Dames ekibini 3-0 ile geçmeyi başardı.

Son Avrupa Şampiyonu VakıfBank, bu sezon da unvanını korumak için mücadele ettiği Devler Ligi’nde ilk maçını Gent Dames karşısında 3-0 kazandı. 2013 yılında mücadele ettiği 5 kulvarda da yenilgisiz şampiyon olan VakıfBank, bu sezon Devler Ligi'ne de galibiyetle başladı.

Geçtiğimiz hafta Dünya Şampiyonluğu’na uzanan ve 53 maçtır yoluna yenilgisiz devam eden VakıfBank, CEV DenizBank Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki ilk müsabakasında Gent Dames’e şans tanımadı. Rakibini 3-0 yenen sarı-siyahlılar, bu sonucun ardından Avrupa arenasına galibiyetle başladı.

Gent Dames karşısında ilk seti 25-15 ile geçen VakıfBank, ikinci sette de rakibine 25-22 üstünlük sağladı. VakıfBank, müsabakanın son setini de 25-21 ile önde bitirerek skoru belirledi: 3-0. VakıfBank, sonuca Bahar Toksoy Guidetti’nin 12 sayısıyla gitti. Onu takip eden oyuncular ise 10 sayıyla Carolina Costagrande ve 9 sayıyla Polen Uslupehlivan oldu. VakıfBank, bu sonuçla galibiyet serisini 54 maça çıkarttı.

"UNVANIMIZI KORUMAK İÇİN SAHADAYIZ"

VakıfBank Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, "Dünya Şampiyonluğu’nun ardından önce lige, ardından Avrupa’ya konsantre olan ve sahada mücadele veren oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu yıl Avrupa’da unvanımızı korumak için mücadele ediyoruz. Son Avrupa Şampiyonu olarak rakiplerimiz bizi bu sene daha da zorlayacak. Biz de bunun bilincindeyiz ve oyunumuzun üstüne koyuyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.