Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni sezon öncesi moral depoladılar

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı yeni sezonu açtı. Kulüp yönetimi ve sporcular yeni sezon öncesi başarı sözü verdi.Yaptığı transferlerle yeni sezona iddialı hazırlanan Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ve kulüp yönetimi...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni sezon öncesi moral depoladılar

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı yeni sezonu açtı. Kulüp yönetimi ve sporcular yeni sezon öncesi başarı sözü verdi.

Yaptığı transferlerle yeni sezona iddialı hazırlanan Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ve kulüp yönetimi Misi Kamp Karavan Tesisleri’nde yemekte buluştu. Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey de gecede yöneticiler ve sporcuları yalnız bırakmadı. Antrenör Mehmet Fatih Işık, Başkan Bozbey ve kulüp yöneticilerine yeni sezon hazırlık planı ve takım hakkında bilgi verdi.

Yeni sezon öncesi takıma ve teknik heyete başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, “Yapılan transferlerle takımımızın bu yıl iyi yerlerle geleceğine yürekten inanıyorum. Türkiye ve Avrupa’da Nilüfer’i en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır. Kulüp olarak alt yapıya da önem vermek gerekiyor. Alt yapıdan oyuncu çıkarmak hem maddi hem de manevi açıdan çok önemli” dedi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın da takıma güvendiklerini belirterek, önümüzdeki sezon lig ve kupada başarılı olacak iddialı takım kurduklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bursa’da sürdürecek olan Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 22-27 Ağustos tarihlerinde Sırbistan’da yapılacak uluslararası turnuvaya katılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.