Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Eren Tozlu iddialı

Yeni Malatyaspor'un Yeni Transferi Eren Tozlu, İddiali Açıklamalarda Bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Eren Tozlu iddialı
Yeni Malatyaspor’un Mersin İdmanyurdu’ndan transfer ettiği ve kampta oynanan hazırlık maçlarında attığı gollerle dikkat çeken forvet oyuncusu Eren Tozlu, takımda kendileri için her şeyin olumlu gittiğini söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başlayan sarı-kırmızılı takımın genç forvet oyuncusu Eren, basın mensuplarına yaptığı açıklamada iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade etti.
“Bizim için her şey olumlu"
Eren, lig haftasına doğru ilerlediklerini ve ilk hafta galip gelmek istediklerini söyleyerek, “İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Geçtiğimiz ayın yedisinde başladık. Baya bir uzun sürdü. Benimle birlikte yeni gelen arkadaşlar oldu. İyi bir birliktelik oluşturduğumuzu düşünüyorum. İkinci etapta da hazırlık maçlarıyla daha çok birbirimize kaynaştık. İyi maçlar oynadık. Takımın şu an iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Bugün de Malatya’da başlıyoruz. Lig haftasına girdik sayılır. Şu an her şey olumlu bizim için” dedi.
“İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum”
Eren, PTT 1. Lig’in kalitesiyle ilgili de açıklamada bulunarak, “Güç dengelerine baktığımızda, gerçekten bu sene çok zorlu rakipler var. Adana, Eskişehir, Göztepe gibi takımlar iyi transferler yaptı. Ama biz de iddialıyız. Onlar kadar biz de iddialıyız. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu yarışın içinde olacağız bitene kadar” diye konuştu.
“Yavaş yavaş kendimizi bulmaya başlıyoruz”
Eren, kendi performansıyla ilgili ise, “Tabi yavaş yavaş kendimizi bulmaya başlıyoruz. Çok şükür kamp da iyi geçti. Goller de attım, tabi önemli olan bunların ligde devam etmesi. İnşallah ligde de devam ederiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.