Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’un kupadaki rakibi 24 Erzincanspor

Yeni Malatyaspor'un Kupadaki Rakibi 24 Erzincanspor

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un kupadaki rakibi 24 Erzincanspor
Yeni Malatyaspor kupada 24 Erzincanspor ile karşılaşacak.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Bölgesel Amatör Lig’den Muşspor ve Süper Lig’den Adanaspor’u eleyerek 3. Tura yükselen ev sahibi 24 Erzincanspor ligde ise 8 haftada 9 puan toplayarak 14. sırada yer bulabildi.
Yeni Malatyaspor ise kupada Kurtalanspor’u eleyerek 3. Tura yükseldi. Öte yandan 24 Erzincanspor ile Yeni Malatyaspor arasındaki müsabaka hafta içi mesai saatinde oynanacak olmasına karşın büyük ilgi görecek. 6 bin kişilik 13 Şubat Stadı’nın büyük bölümünün biletleri satılırken, maç saatinde stadın tamamen dolması bekleniyor.
TFF 1. Lig lideri Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eleme maçında yarın 24 Erzincanspor ile deplasmanda karşılaşacak. Saat 14.00’te Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanacak müsabakayı kazanan takım adını gruplara yazdıracak. Kupanın yayıncısı tarafından naklen ekranlara gelecek müsabakada 90 dakikada eşitlik bozulmadığı takdirde uzatmalar ve penaltılar kazananı belirleyecek.
3. Lig 1. Grup’ta yer alan 24 Erzincanspor ile oynayacağı maç için bugün karayoluyla bu ile giden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz, takımdaki bazı oyuncuları dinlendirme kararı aldı. Sedat Ağçay, Yiğitcan Erdoğan, Caner Arıcı, Amutu ve Ahmet Burak Solakel Erzincan’a götürülmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.