Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’un Bolu Kampı Sürüyor

Ptt 1.lig Takımı Yeni Malatyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Bolu'da Sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un Bolu Kampı Sürüyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da birinci etap kamp çalışmaları sürüyor.
2015-2016 sezonunda PTT 1. Lig’de mücadele edecek sarı-kırmızılı takım hazırlıklarına Bolu Gerede Esentepe Tesisleri’nde devam ediyor. Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan çalışmalarda sarı-kırmızılı takım güç ve kondisyon depoluyor.
PTT 1. Lig’deki ilk sezonunda iddialı takımlar arasında yer almayı amaçlayan Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk etap çalışmalarını günde iki antrenman şeklinde yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
15 gün sürecek olan kamp çalışmalarına daha önce mevcut kadrodan yolların ayrıldığı futbolcuların dışındaki isimlerin tamamının katıldığı belirtili. Bu arada yeni transfer Nijeryalı Sunday Mba da kampta yer alırken, siyahi oyuncunun kampın ilk 2 gününde takımdaki en hırslı oyuncular arasında olması teknik heyetin yüzünü güldürdüğü öğrenildi.
Öte yandan altyapıdan yetişen futbolcular ile birlikte Bolu kampında toplam 14 futbolcunun bulunduğu belirtildi.
Ayrıca dış transferde ilk anlaşılan isim olan ve yaşanan ekonomik kaynaklı sorun nedeniyle kampın ilk çalışmalarında yer almayan Azad Filiz’in Bolu kampına katıldığı ifade edildi. Genç oyuncuyla yaşanan sorunun menajeri Sedat Yeşilkaya’dan kaynaklandığı iddia edilirken, büyük umutlarla transfer edilen oyuncunun sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.
RAVCI: “AZAD’DA YAŞANAN SORUNLARI ÇÖZDÜK SAYILIR”
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, kamp çalışmalarının sorunsuz ve güzel bir ortamda devam ettiğini söyledi.
Kampta yollarını ayırdıkları futbolcular dışında bütün futbolcuların yer aldığını kaydeden Ravcı, “Birinci etap kamp çalışmaları 15 gün sürecek. Birinci etap kamp çalışması kapsamında futbolcuların sağlık kontrolleri olacak. Kamp boyunca futbolcularımız güç ve kondisyon çalışmaları yapacak. Daha önceden anlaştığımız Azad Filiz’le ilgili bazı sorunlar vardı o sorunları çözdük sayılır. Sporcumuz kampa katıldı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.