Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’dan yayın krizi ile ilgili açıklama

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Yayın Konusuna Ticari Bakılmamalı Dedi

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’dan yayın krizi ile ilgili açıklama
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TFF 1.Lig maçlarının naklen yayınlanmamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yayın konusuna ticari bakılmamalı” dedi.
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TFF 1.Lig maçlarının naklen yayınlanmamasıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Bu olayın sadece Yeni Malatyaspo’u ilgilendirmediğini belirten Gevrek, "Burada 18 takımdan 16’sı şehir takımı. 1. lig maçları Türkiye dışında da izleniyor. Temennimiz bu işin bir an önce çözülmesi. Maçları veren kuruluş devlet kanalı. Bu işe ticari olarak bakılmamalı. Çünkü bu bir sosyal faaliyettir. Ve doğu takımlarının olması da ayrıca ele alınmalıdır. Sorumluların bu konuda duyarlı davranmalarını istiyoruz” dedi.
“Bizim için ciddi bir ekonomik kayıp söz konusu”
TFF 1. Lig maçlarının yayınlanmamasının kendileri için bir ekonomik kayıp oluşturduğunu da dile getiren Gevrek, “Bizim için ciddi bir ekonomik kayıp söz konusu. Biz göğüs reklamı alıyoruz. Sonuçta göğüs reklamını veren televizyondan bunu görmek istiyor. Stada aldığımız reklamı veren kişi görmek istiyor. Reklamla alakalı bizim ciddi bir çalışmamız vardı. Şu an reklamla ilgili biz ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bildiğim kadarıyla bu konuda bütün kulüple sıkıntılı. Temennimiz en kısa süre içerinde bu krizin çözülmesi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.