Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’dan TL kampanyası

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek Yabancı Oyuncularına Günü Gelmiş Ödemeleri Tl Üzerinden Yaptıklarını Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’dan TL kampanyası
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine ülke genelinde başlatılan TL kampanyasına TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’dan da destek geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan TL kampanyasına Yeni Malatyaspor’da katıldı. Sarı-kırmızılı kulüp yabancı oyuncularına günü gelmiş ödemelerini TL üzerinden yaparak kampanyaya destek verdi. Öte yandan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek futbolcularına toplamda 2 milyon 5 bin TL ödeme yaptıklarını ifade etti. Yeni Malatyaspor olarak futbolcularına ödemeleri her zaman gününde ve eksiksiz yaptıklarını kaydeden Gevrek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına da duyarsız kalmadıklarını ve yabancı oyuncularda dahil olmak üzere ödemelerin tamamının TL üzerinden yaptıklarını söyledi.

“Takımın tamamına 2,5 milyon TL ödeme yaptık”
Gevrek, dün günü birlik Malatya’ya geldiğini ve futbolcuların günü gelmiş ödemelerini yaptığını ifade ederek, “Daha önceki planlamamızda gününü Göztepe maçı sonrası olarak belirlediğimiz futbolcu peşinatlarını ödedik. Takımın tamamına 2 milyon 5 bin TL ödeme yaptık. Kamuoyunda özellikle Göztepe maçı sonrası yönetimin futbolculara parasını vermediği için son 3 haftadır takımın galip gelemediği yönünde haberler vardı. Bu haberler kesinlikle doğru değil. Biz ödemelerimizi her zaman günüde ve eksiksiz yaptık. Futbolcularımızla da ödemelerin Göztepe maçı sonrasında yapılması konusunda anlaşmıştık. Şu an hiçbir futbolcumuzun bizden alacağı yok. Bakın bugün 4 büyük kulüplerde dahil olmak üzere hiçbir kulüp ödeme konusunda dört dörtlük değil. Biz her şeye rağmen elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“Yabancı oyunculara ödemeleri TL üzerinden yaptık”
Gevrek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine ülke genelinde başlatılan TL kampanyasına da destek olduklarını kaydederek, “Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine başlatılan TL kampanyasına kulüp olarak destek olmak için yabancı oyuncularımıza ödemeleri TL üzerinden yaptık. Bundan sonra kulüp ödemelerimizde Euro ve Dolar olmayacak. Yabancı oyuncularımıza 500 bin TL nakit para ödemesi yaptık” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.