Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’dan darbe girişimine tepki

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Türkiye’ye yönelik düzenlenen darbe girişimine tepki göstererek, “Milletimize çevrilmiş olan tanka ve silaha asla selam durmayacağız. Bu alçakça yapılmış girişimi lanetliyoruz” dedi.Gevrek yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Türkiye’ye yönelik düzenlenen darbe girişimine tepki göstererek, “Milletimize çevrilmiş olan tanka ve silaha asla selam durmayacağız. Bu alçakça yapılmış girişimi lanetliyoruz” dedi.
Gevrek yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye, bu hain girişimi milletimizin dimdik duruşu, devletimizin ve hükumetimizin gayreti ile bertaraf etmiştir. Milletimize silah sıkanlar, kurtuluş savaşında bile saldırıya uğramayan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni alçakça, haince, şerefsizce bombalayanlar bu milletin, bu ülkenin, bu devletin asla bir parçası olamaz. Milletimize çevrilmiş olan tankı ve silahı kışlasına sokan şanlı insanımız gereğini yaptı, yapacaktır. Darbe kalkışmasının duyulmasından itibaren insanımız ülkesine, hükumetine sahip çıkmıştır. Gerçekleştirilmiş olan bu alçaklığı asla unutmayacağız. Milletimizin, devletimizin ve hükümetimizin sonuna kadar yanındayız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.