Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’dan Bayram Bektaş’a Teklif

Yeni Malatyaspor’un göreve getirmeyi düşündüğü teknik adam adayları arasında ismi geçen Bayram Bektaş, kendisine dolaylı yollardan teklif geldiğini ancak henüz resmi bir teklif almadığını söyledi.Geçen sezona PTT 1. Lig ekibi Elazığspor’da...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un göreve getirmeyi düşündüğü teknik adam adayları arasında ismi geçen Bayram Bektaş, kendisine dolaylı yollardan teklif geldiğini ancak henüz resmi bir teklif almadığını söyledi.
Geçen sezona PTT 1. Lig ekibi Elazığspor’da başlayan, daha sonra ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un başına geçen Bektaş, İHA muhabirine yaptığı açıklamada kendisine Yeni Malatyaspor teknik direktörlüğü için dolaylı yollardan teklif geldiğini ifade etti.
Geçtiğimiz günlerde pro lisans kursunu tamamlayarak belgesini alan Bektaş, PTT 1. Lig’den teklifler aldığını söyleyerek, “Pro lisans kursunda iken ortak arkadaşlarımız aracılığıyla Yeni Malatyaspor yönetiminden dolaylı yollardan bir teklif geldi. Ancak bu resmi bir teklif değildi. PTT 1. Lig’de şu an görüştüğüm bir kulüp var. Ancak tabi Yeni Malatyaspor Kulübü’nün bu düşüncesi beni gururlandırdı. Çünkü Malatya kenti her zaman futbolun heyecanının farklı şekilde yaşandığı bir kenttir. Güzel dostluklarımın olduğu bir yer. Tabi henüz Yeni Malatyaspor yöneticileriyle detaylı bir görüşme yapmadım. Burada konulacak hedef çok önemli. Yeni Malatyaspor’un şampiyonluk hedefli, uzun vadeli bir projesi olması halinde buna elbette ki sıcak bakarız. Benim için önemli olan yönetimin düşüncesi ve olaya bakışı” dedi.
“İRFAN HOCA KURSTAN ARKADAŞIM”
Bektaş, Yeni Malatyaspor eski teknik direktörü İrfan Buz’un pro lisans kursundan arkadaşı olduğunu kaydederek, “Tabi geçen sezon çok zor bir süreçte göreve geldi. Yeni Malatyaspor’un kadro yapısı da aslında önemli oyunculardan oluşuyor. Bakıldığında önemli oyuncuların sözleşmeleri devam ediyormuş. Bu da önemli bir avantaj diye düşünüyorum. Umarım Yeni Malatyaspor için de benim için de en hayırlısı olur” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.