Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’dan Avrupa’ya başarılı veda

Yeni Malatyaspor’dan Avrupa’ya Başarılı Veda

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2019 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2019 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’dan Avrupa’ya başarılı veda

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda deplasmanda alınan 3-1’lik yenilginin ardından sahasında Partizan’ı 1-0 mağlup etmesine rağmen Avrupa defterini kapatanYeni Malatyaspor, oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak başarılı bir istatistiğe imza attı.

2019-2020 sezonuna Sergen Yalçın ile başlayan ve kadrosuna kattığı oyuncularla güçlü bir takım oluşturan Yeni Malatyaspor, Avrupa serüvenine Partizan maçıyla nokta koydu. Sarı-kırmızılılar, 3-1’in rövanşında Malatya’da rakibini etkili bir oyun sonucu 1-0 yenmesine rağmen turu geçemeyerek grup aşaması hedefini başka bahara bıraktı.

Malatya ekibinde son Partizan maçında oynanan futbol ve alınan 1-0’lık galibiyet camiaya umut verirken, ikinci ve üçüncü turda oynanan toplam 4 maçta ortaya konan başarılı grafik ise dikkat çekti. Sergen Yalçın’ın talebeleri, 2. turda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile Malatya’da oynadığı ilk maçta sahadan 2-2’lik skorla ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, bu maçın rövanşında ise Slovenya’da rakibini 1-0 yenerek üst tura uzandı.

Malatyaspor, üçüncü turda da Sırbistan’ın güçlü temsilcisi Partizan ile eşleşti. Belgrad’da oynanan ilk maçta rakibine 3-1 yenilen sarı-kırmızılı takım, Malatya’daki müsabakada ise rakibini 1-0 yenmesine rağmen turu geçemedi. Malatya temsilcisi, Avrupa’da grup aşamasını görmeden elenmesine rağmen oynadığı oyun ve aldığı galibiyetlerle başarılı bir istatistiğe imza attı.

Sergen Yalçın’ın takımı, bu süreçte oynadığı 4 maçın 2’sini kazanırken, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa’ya erken veda etmesine rağmen ülke puanına 2.5 puanlık bir katkı sundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.