Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da yeniden lider olmanın sevinci yaşanıyor

Yeni Malatyaspor’da yeniden liderliğe yükselmenin sevinci yaşanıyor.TFF 1. Lig’in 6. haftasında sahasında Balıkesirspor’u 2-1 yenerek geçen hafta Göztepe’ye kaptırdığı liderliği yeniden alan Yeni Malatyaspor’da sevinç hakim.Yeniden...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da yeniden liderliğe yükselmenin sevinci yaşanıyor.
TFF 1. Lig’in 6. haftasında sahasında Balıkesirspor’u 2-1 yenerek geçen hafta Göztepe’ye kaptırdığı liderliği yeniden alan Yeni Malatyaspor’da sevinç hakim.
Yeniden liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, önlerinde uzun bir maraton olduğunu, 2 yıl içerisinde Süper Lig’e çıkmak istediklerini söyledi.
“Takımımız izlerken zevk aldık”
İHA muhabirine Balıkesir galibiyetini değerlendiren Gevrek, “Teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve elbette ki taraftarlarımız tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Bugün Balıkesir karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Takımımız izlerken zevk aldık. Rakibi de kutluyorum. Seyri çok güzel bir maçtı. İnşallah taraftarımız bu şekilde takımına sahip çıkmaya devam eder. Tabi iş adamlarımızın, Malatyalıların kısacası herkesin sahip çıkması gerekiyor. Eğer zafere ulaşmak istiyorsak, bu birliği beraberliği sağlamamız lazım. Biz takım olarak, yönetim olarak bu birlikteliği sağladık” dedi.
“İki yıl içerisinde şampiyon olmak istiyoruz”
Gevrek, önlerinde uzun bir maraton olduğunu, iki yıl içerisinde şampiyon olmak istediklerini kaydederek, “Maraton uzun. İki yıl içerisinde şampiyon olmak istiyoruz. Bu yıl olsa daha güzel olur. Tabi Süper Lig farklı bir lig. Ama bu şehir büyük bir şehir, büyük bir camiadır. Daha önce Süper Lig Görmüş bir camiadır. Malatya Süper Lig’i hak eden bir şehir. Ben inanıyorum ki birlik beraberlikle Malatya hak ettiği yere gelecektir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.