Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Transfere Bayram Bektaş Yön Verecek

Yeni Malatyaspor’da önümüzdeki sezon için yapılacak olan transfer çalışmaları yeni Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın istekleri doğrultusunda şekillenecek.Sarı-kırmızılı yönetim teknik adamlığa Bayram Bektaş’ı getirdikten sonra...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da önümüzdeki sezon için yapılacak olan transfer çalışmaları yeni Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın istekleri doğrultusunda şekillenecek.
Sarı-kırmızılı yönetim teknik adamlığa Bayram Bektaş’ı getirdikten sonra transfer çalışmalarına başladı.
İstanbul’da dün çok önemli bir görüşme gerçekleştiren Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı ve Teknik Direktör Bayram Bektaş yeni sezon öncesi atılacak adımları konuştu. Mevcut kadronun durumu, devam edilecekler, kiralık gelenler, yabancıların performansı, dış transfer ve kamp yerleri gibi konular ele alındı.
BEKTAŞ, KADRONUN OMURGASINI BOZMAYACAK
Birçok konuda yol haritasını belirleyen tarafların üzerinde durduğu en önemli başlık ise transfer oldu. İlk olarak masaya mevcut kadronun durumunu yatıran yönetim ve teknik heyet, iç transferde sözleşmesi biten oyuncuların durumunu konuştu. Mevcut kadroda sözleşmesi biten sadece birkaç futbolcu ile yeniden masaya oturacak olan kulüp, bunların dışında kadronun omurgasını bozmayacak. Sedat Ağçay, Mba, Azubuıke Umut Nayir, Sadık, Yiğitcan ve Ertaç gibi isimlerin yanına kiralık olarak giden ve geri dönen bazı isimler ile ilk 11 için olmasa bile alternatif olarak düşünülen futbolcular yeni sezon kadrosunda yer bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.