Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Teknik Heyet Değişikliği Krizi

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’da teknik heyet değişikliği konusu krize döndü.Göztepe maçının ardından görevi bıraktığına dair herhangi bir açıklama yapmamasına rağmen yönetimin “yolları ayırdık” dediği teknik direktör...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’da teknik heyet değişikliği konusu krize döndü.
Göztepe maçının ardından görevi bıraktığına dair herhangi bir açıklama yapmamasına rağmen yönetimin “yolları ayırdık” dediği teknik direktör Yücel İldiz’in yarın takımın başında antrenmana çıkacağı belirtildi. Dün kulüp başkanı Adil Gevrek’in, “Yönetim olarak kan değişikliği yapılması yönünde karar aldık” demesine karşın, Yücel İldiz’in Malatya’ya gelip takımımın başında antrenmana çıkacağını kulübün sportif direktörü Ali Ravcı ile paylaşması sarı-kırmızılı takımda krize yol açtı.
TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI
Bu arada İldiz’in takımın başında olduğunu söylemesine rağmen yeni teknik adam arayışlarına başlayan Yeni Malatyaspor yönetiminin, Malatyaspor’un efsane kadrosunda yer alan Ünal Karaman ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.
Karaman’a teklif götüreceği öğrenilen Yeni Malatyaspor yönetiminin, istediği yanıtı alamaması halinde ise bu kez Ziya Doğan ile masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.
Teknik heyet sorununu en geç cuma gününe kadar çözmeyi planlayan Yeni Malatyaspor yönetiminin, İldiz’e sözleşmesinde yazan transfer rakamının kalan 300 bin TL’lik bölümünü ödememek için de formül aradığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.