Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Samsunspor mesaisi başladı

TFF 1. Lig’de 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Yeni Malatyaspor’da milli aradan dolayı verilen 4 günlük iznin ardından bugün çalışmalara başlandı.Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve geride kalan 6 haftada aldığı sonuçlarla liderlik...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’de 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Yeni Malatyaspor’da milli aradan dolayı verilen 4 günlük iznin ardından bugün çalışmalara başlandı.
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve geride kalan 6 haftada aldığı sonuçlarla liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor, 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.
Ligde şu ana kadar sürpriz sonuçların ortaya çıktığı 1. ligde, 6 hafta sonunda sadece Altınordu’ya mağlup olan sarı-kırmızılılar, kalan haftalarda da en iyi sonuçları alıp, ilk iki arasında yer almanın hesaplarını yapıyor.
Şampiyonluk iddiası olan takımları geride bırakıp, zirveye kurulan sarı-kırmızılılar, bugün Malatya’da toplanarak, deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın çalışmalarına başladı.
Kendi tesislerinde toplanarak Şanlıurfa maçının ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda keyifler yerinde.
Bazı oyuncuların ve teknik heyetin dönüş uçağının akşam saatlerine denk gelmesi nedeniyle çalışma akşama alınırken, Nurettin Soykan Tesisleri’ndeki çim sahalarda ışıklandırma olmaması nedeniyle idman İnönü Stadı’nda yapıldı.
Yeni Malatyaspor 16 Ekim’de oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına yarından itibaren Orduzu Pınarbaşı’ndaki çim sahada yapacağı çalışmalarla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.