Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Kiralık Oyuncular Kampa Katılacak

2015-2016 Futbol Sezonunda Yeni Malatyaspor’un 25 Kişilik Kadrosunda Yer Alamayan Ve Başka Takımlara Kiralık Olarak Gönderilen Futbolcular, Sarı-kırmızılı Kulüple Olan Sözleşmeleri Devam Ettiği İçin Yaz Kampından İtibaren Yeni Malatyaspor Forması Giyecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da Kiralık Oyuncular Kampa Katılacak
2015-2016 futbol sezonunda Yeni Malatyaspor’un 25 kişilik kadrosunda yer alamayan ve başka takımlara kiralık olarak gönderilen futbolcular, sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmeleri devam ettiği için yaz kampından itibaren Yeni Malatyaspor forması giyecek.
2. Lig ekiplerinden Amedspor’dan stoper Kamil İçer, Menemen Belediyespor’dan forvet oyuncusu Yakup Alkan, Pendikspor’dan orta saha oyuncusu Azad Filiz, 3. Lig’de küme düşen Sandıklıspor’dan forvet Burak Kavlak, sol ön oyuncusu Ferhat Canlı, kaleci Abdulsamet Damlu,
Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor’dan kaleci Emre Selen, 2. Lig’e çıkan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’dan Savaş Tağa ise yeni dönemde yuvaya dönecek. 8 oyuncunun kulübe yeniden dönecek olması ve mevcut kadroda sözleşmesi devam eden 11 oyuncunun durumu hakkında nihai kararı ise teknik heyet verecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.