Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Kamp Çalışmaları 7 Temmuz’da Başlıyor

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Nijeryalı Amutu'yu Türkiye'ye Davet Ettiklerini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da Kamp Çalışmaları 7 Temmuz’da Başlıyor
Yeni Malatyaspor’da yeni sezon kamp çalışmalarının 7 Temmuz’da başlayacağı açıklandı.
Transferdeki son durum ile ilgili konuşan Sportif Direktör Ali Ravcı, “Nijeryalı Austin Amutu’yu Türkiye’ye davet ettik” dedi.
Bayram sonrası Bolu Termal Tesisleri’nde toplanacağı belirtilen sarı-kırmızılıların burada 15 gün sürecek bir hazırlık süreci geçireceği ifade edildi. Bolu’da hazırlık maçları da yapmayı planlayan Yeni Malatyaspor’un bazı Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarıyla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların ilk etabın ardından başlayacak ikinci etap kampını da Bolu’da yapacağı öğrenildi.
“TRANSFERDE BUNLAR HER KULÜPTE YAŞANABİLİR”
Öte yandan Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın raporunu doğrultusunda devam ediyor.
Muhammed Reis transferinde pürüzlerin çıkmasının ardından rotasını yabancı transferine çeviren sarı-kırmızılılar, Nijeryalı Austin Amutu ile her konuda anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun imza için Türkiye’ye davet edildiği belirtildi.
Transferdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ali Ravcı, Amutu’yu Türkiye’ye davet ettiklerini söyledi.
Yeni sezon için kaliteli bir kadro oluşturma gayretinde olduklarını belirten Ravcı, “Transferde görüşmelerimiz devam ediyor. Nijeryalı Austin Amutu’yu Türkiye’ye davet ettik. Bir aksilik çıkmaz ise sözleşme imzalatacağız. Diğer tarafta Muhammed Reis konusunda çıkan pürüzler var. Bu futbolcuyla sonradan çıkan pürüzler nedeniyle görüşmeleri dondurduk. Transferde bunlar her kulüpte yaşanabilir. Taraftarımız rahat olsun. Kampa kadar kadromuzun önemli bir bölümünü bir araya getireceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.