Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da kaleci Hakan’dan camiaya mesaj

Yeni Malatyaspor'da Kaleci Hakan Camiaya Şampiyonluk Mesajı Verdi

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da kaleci Hakan’dan camiaya mesaj
Yeni Malatyaspor’un başarılı kalecisi Hakan Canbazoğlu, “Şampiyonluk için yeterli bir ekibiz” dedi.
Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda kaleyi Vedat’tan devir aldıktan sonra iyi bir performans ortaya koyan Hakan, İHA’ya takımın son durumu ve Şanlıurfaspor müsabakasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Hakan, Şanlıurfaspor maçının zor geçeceğini ifade ederek, “Şanlıurfaspor müsabakası gerçekten zor bir maç. Tabii bundan sonra kolay karşılaşma yok. Bundan sonraki maçların zorluk dereceleri arttı. Biz de bunun farkındayız ve iyi hazırlanıyoruz. Hocamızın dediği gibi her futbolcu daha iyi olmalı ki takım da bu zorlukların üstesinden gelsin. Biz bu zamana kadar iyi hazırlandığımız için buradayız. İyi oyunla iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. Ligin ilerleyen bölümlerinde bulunduğumuz konumun tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Biliyorsunuz artık maçlar canlı yayınlanacak. Televizyondan izleyen tüm futbolseverlere bunu göstermek istiyoruz. İnşallah Şanlıurfa maçında bunu kazanıp gösteririz” dedi.
“Amacım burada kariyerimin en iyi sezonunu geçirmek”
Hakan, kendi performansıyla ilgili de konuşarak, “Ben her maçta bir önceki karşılaşmadan daha iyi olmaya çalışıyorum. Amacım burada kariyerimin en iyi sezonunu geçirmek. Zaten fiziksel olarak yeterli olarak çalışıyoruz ve iyi bir seviyedeyim. Burada elimden geldiği kadar mental ve fiziksel olarak iyi olmaya çalışıyorum. Keşke Vedat abi sakatlanmasaydı da forma bana gelmeseydi” şeklinde konuştu.
“Şampiyonluk uzun soluklu bir yarış”
Şampiyonluk için yeterli olduklarını belirten başarılı eldiven, “Şampiyonluk için yeterli bir ekibiz. Kendimize güveniyoruz. Bizde arkadaşlık ortamı üst düzey olduğu için her şey iyi gidiyor. Bu özelliğimizi bozmadan devam edeceğiz. Şampiyonluk uzun soluklu bir yarış. Bu uğurda iyi ve kötü zamanlarımız olacak. Camiamızın desteğiyle bu işin altından kalkacağız diye inanıyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.