Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Hakan Canbazoğlu camiaya umut dağıttı

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi kaleci Hakan Canbazoğlu, “Bizler size hizmet etmeye geldik” dedi.Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda kaleci Hakan, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un yeni transferi kaleci Hakan Canbazoğlu, “Bizler size hizmet etmeye geldik” dedi.
Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda kaleci Hakan, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Takımda çok sıcak bir ortamın bulunduğunu kaydeden Hakan, “Gerçekten güzel bir ortam var. İnşallah bu samimi hava maçlarımıza da yansır. Bolu’da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Buradaki ortamı görünce gerçekten heyecanlandım. İnşallah bu heyecan sezon içinde de devam eder. Taraftarımızı da heyecanlandırırız, şehrimizi de heyecanlandırırız. O Malatyaspor’dan beklenen patlamayı inşallah bu sene yaşarız. Ben istekliyim. Kamp da çok istekli geçti. Takım arkadaşlarım da çok istekli. Uyum süreci çabuk geçildi. Sanki geçen sene de hep berabermişiz gibi hissediyoruz. Şimdi burada da baktım çok güzel, çok sıcak bir ortam var. İnşallah bu samimiyet bu sezon bize başarıyı getirecek” dedi.
“Ne zaman yeterliyiz dersek o zaman kaybederiz”
Hakan, takımın hedefiyle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Biz ne zaman yeterliyiz dersek o zaman kaybederiz. Daima başarmak isteyeceğiz, daima olmaya çalışacağız. Ağaçtaki meyve bile ‘oldum’ dediği zaman düşüyor. Biz daima iyi olmaya çalışırsak eğer inşallah ilk 6 değil, ilk 2 olur. Sonuçta hedefi futbolcular belirler. Her şey yanlış olsa bile futbolcular doğru hedefi belirlerse eğer hedefe ulaşılır. İnşallah Rabbim utandırmasın. Cümlemize de sakatlık vermesin. Bizler size hizmet etmeye geldik” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.