Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Hacettepe Mesaisi Başladı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, bay haftasının kendilerine ilaç gibi geldiğini söyledi.Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek Yeni Malatyaspor’da Tarsus İdmanyurdu maçı sonrası verilen izin...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, bay haftasının kendilerine ilaç gibi geldiğini söyledi.
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek Yeni Malatyaspor’da Tarsus İdmanyurdu maçı sonrası verilen izin sona erdi. Önümüzdeki hafta oynayacağı Hacettepe karşılaşmasının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başlayan sarı-kırmızılılarda, sakatlığı bulunan Sadık Çiftpınar ve Samed Kartal ile izinli olan Ali Sakal ilk çalışmada yer almadı.
Kasık sakatlığından dolayı 2 haftadır formasından uzak kalan İrfan Başaran ise takımdan ayrı çalışırken, özel bir programla çalıştırılan İrfan Başaran’ın Hacettepe maçına yetişme ihtimalinin bulunduğu ifade edildi.
Antrenman öncesi açıklamada bulunan sarı kırmızılı takımın teknik patronu Feyyaz Uçar, bay arasının kendilerine ilaç gibi geldiğini söyledi. Önemli oyuncularından İrfan, Samed ve Sadık’tan sakatlıklarından dolayı faydalanamadıklarını kaydeden Uçar, “Onlarsız bayağı bir sıkıntı yaşıyoruz” dedi.
Sakat futbolcuları Hacettepe maçına yetiştirmek için sağlık ekibinin çalıştığını belirten Feyyaz Uçar, “Bu hafta bize ilaç gibi geldi. Sakat oyuncularımızın eksikliği bizi sıkıntıya soktu. Bu arada takımımızı da bir arada tesiste tutmayı planlıyoruz. Bu arada Vedat’ın da cezası bitmiş olacak. Önümüzdeki maçta Enes’in dışında cezalı oyuncumuz olmayacak. Eğer İrfan ve Sadık da iyileşirse, tabi yine eksiğimiz olacak ama son haftalarda ilk kez eksiksiz çıkacağız” diye konuştu.
“İRFAN VE SADIK HACETTEPE MAÇINA YETİŞEBİLİR”
Sakatlarının yokluğunun takıma yansımalarını da değerlendiren Feyyaz Uçar, “Samed bizim için çok önemli bir oyuncu. Bizi rakip kaleye götürmesi çok önemli. Orta sahada İrfan’ın devamlı boşa çıkıp top alması bizim için çok önemli. Defansımızda Sadık’ın ikinci müdahaleleri, çabukluğu, sürati çok önemli. Yani üç önemli bölgede üç ciddi eksik. Bu oyuncularımız devre arasında geldiler. Çok çabuk bir şekilde katkı sağladılar. Onun dışında Vedat’ın performansından çok memnunum. Vedat olsaydı çok daha farklı olabilirdi. Sadık akşam katılacak. Onun iğne tedavisi var Ankara’da. İrfan bizimle birlikte. Düz koşuları devam edecek. Sadık da muhtemelen düz koşulara başlayacak. Sadık ve İrfan’ı Çarşamba günü takımla birlikte idmana sokmaya çalışacağız. İnşallah girerlerse hafta sonuna kadar yetiştirme ihtimalimiz var. Ama çarşambaya idmana sokamazsak bir sonraki maça kalırlar” dedi.
“FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR”
Kalan 9 haftada şampiyonluk yarışının nasıl şekilleneceği yönündeki soruyu da cevaplayan Uçar, “Baraj düştü. Yani 65-68 arası şampiyon olur diyorum. İkinci yarının başında yukarıdaki takımların ciddi puan kayıpları var. Bu da şampiyonluk ipinin barajını düşürdü. Bundan sonrada böyle gider. Görünen o ki diğer takımların bir çıkış yapıp üstünlük sağlayabileceklerine dair bir görüntü yok. Biz eğer fikstür avantajımızı kullanabilirsek, bizim için büyük şans. İçeride sahanın zeminiyle ilgi küçük bir problemimiz var. Bazen iç saha avantajımızı kullanamıyoruz. Seyircimizin cezasının bitecek olması bizim için avantaj olacak. Bunun dışında fikstür olarak avantajlarımız da var, tabi rakiplerimizin de maç eksiği var. Ama eksik maç demek rakiplerimizin o iki maçı kazanacağı anlamına gelmiyor. Rakiplerin bu iki maçtan ortalama dört puan almaları bile beni rahatsız etmez. 6 puan alırlarsa da, bizim maç eksiği stresimiz ortadan kalmış olur en azından. Her şey ortaya dökülür biz de işimize bakarız. Yani elimde olsa vereceğim ikisine de 6 puan. Ondan sonra da hadi hodri meydan diyeceğim. Ben takımımdan çok ümitliyim. Benim en büyük sıkıntım bu eksiklikler. Hiçbir maça üst üste aynı takımla çıkamadım” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.