Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da genel sağlık taraması

Yeni Malatyasporlu futbolcular genel sağlık taramasından geçti.Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) her sezon başında yeni lisans ve vize işlemleri için istediği genel sağlık taraması testlerine Yeni Malatyaspor’lu futbolcular da katıldı.Malatya’da...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyasporlu futbolcular genel sağlık taramasından geçti.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) her sezon başında yeni lisans ve vize işlemleri için istediği genel sağlık taraması testlerine Yeni Malatyaspor’lu futbolcular da katıldı.
Malatya’da özel bir hastanenin ilgili birimlerinden yararlanan oyuncular, kan, idrar, röntgen, ortopedi, dahiliye, genel cerrahi, kardiyoloji ve EKG testlerine tabi tutuldu. Tüm oyuncuların katıldığı testler yaklaşık 3 saat sürürken, futbolcuların genel durumunun iyi çıkması teknik heyeti memnun etti.
Özellikle kan alımı sırasında bazı oyuncuların korkması esprili bir hava oluşturdu.
Testlerdeki değerler gayet iyi
Yeni Malatyaspor Kulüp Genel Müdürü Selçuk Günyadın sağlık taramasını yerinde takip ederken, “TFF’nin tüm kulüplere zorunlu kıldığı bir uygulama. Daha önce İstanbul’da kontrolden geçen oyuncularımız dışında tüm futbolcularımız ve teknik heyetimiz testlere tabi tutuldu. Oyuncularımızın genel sağlık durumu ve testlerdeki değerleri gayet iyi. 6 senedir sağlık sponsorumuz olan ve bu testlerimizi yapan hastane personelimize ve Sayın Necati Bey’e teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.