Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da ceza idmanı

Yeni Malatyaspor'da Ceza İdmani

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da ceza idmanı
Deplasmanda karşılaştığı Altınordu’ya 1-0 mağlup olarak yenilmezlik ve liderlik unvanlarını kaybeden Yeni Malatyaspor’da moraller bozuk. Kendisinin altında yer alan ekiplerle puan farkını açma fırsatını değerlendiremeyen sarı-kırmızılı takım İzmir’den dün sabah saatlerinde döndü.
Normalde maç sonraları futbolculara birer gün izin veren teknik direktör İrfan Buz izinleri iptal etti. Malatya’ya salı öğlen saatlerinde dönen kafileyi dağıtmadan tesislere getirdiği öğrenilen Buz’ akşam 17’ye idman koyarak maç ve deplasman yorgunluğuna aldırış etmeden takımı idmana çıkardı. Altınordu karşısında forma giyen oyunculara kısa bir yenileme çalışması yaptıran teknik heyet bu oyuncuları daha fazla yormazken, bu karşılaşmada forma giymeyen oyuncular ise yaklaşık 1,5 saatlik bir antrenman gerçekleştirdi. Futbolcularına mağlubiyeti çabuk unutup, önlerindeki Balıkesir maçına bakmaları gerektiğini söyleyen Buz’un, Altınordu karşısında şans verdiği bazı isimlerin beklenenin altında mücadele ettikleri için hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi.
Hafta sonu kendi sahasında formda Balıkesirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor’da Osman ve Vedat dışında sakat ve eksik oyuncu bulunmuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.