Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Caner Arıcı’ya unlu yumurtalı doğum günü sürprizi

Yeni Malatyaspor’da futbolcular, 30 yaşına giren takım arkadaşları Caner Arıcı’nın yaş gününü, başarılı futbolcunun üzerine un döküp başında yumurta kırarak kutladı.Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da futbolcular, 30 yaşına giren takım arkadaşları Caner Arıcı’nın yaş gününü, başarılı futbolcunun üzerine un döküp başında yumurta kırarak kutladı.
Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte, Nurettin Soykan Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında Caner için Brezilya usulü doğum günü kutlaması düzenlendi.
Yeni Malatyasporlu futbolcular, üzerinde "İyi ki doğdun Caner" yazısı bulunan pastayı kesen sağ kanat oyuncusunun üzerine un döküp başında da yumurta kırdı. Caner’in takım arkadaşlarına aynı şekilde karşılık verdiği kutlamada renkli görüntüler yaşandı.
Kutlamanın ardından Caner, elindeki yumurtalarla yardımcı antrenör Zafer Hızarcı’ya yöneldi. Durumu fark ederek sahadan koşar adım uzaklaşan Hızarcı, başarılı futbolcuya "İyi ki doğdun" diye seslendiği duyuldu. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Caner, doğum günü kutlaması için arkadaşlarına teşekkür etti.
Yeni yaşından beklentileri sorulan Caner, "Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendimi daha 20 yaşındaymışım gibi hissediyorum. Dökülen un nedeniyle saçlarım beyazladı ama ben gencim. Onun dışında değişen bir şey yok, çalışmaya devam edeceğim. Önemli olan takımın başarısı" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.