Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Bolu kampı başladı

Yeni Malatyaspor'da Bolu Kampı Başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da Bolu kampı başladı
Yeni sezonda camianın ‘şampiyonluk için güçlü kadro’ beklentisine henüz cevap veremeyen Yeni Malatyaspor yönetimi, liglerin tamamlandığı 13 Mayıs’tan itibaren sadece teknik heyet sorununu çözebildi.
İrfan Buz ile 20 Mayıs’ta yolları ayırdıklarını açıklayan başkan Gevrek, gerekçe olarak ise Buz’un ayrılmak istediğini göstermişti. Bayram Bektaş ile anlaşarak gelecek sezon için şampiyonluk konusunda ciddiyetini gösteren Gevrek, bu hedefinin altını dolduracak transferleri yapmayınca ve Bektaş’ın yönetimden istediği isimler bir bir başka takımlarla el sıkışınca genç ve başarılı teknik adam yönetime teşekkür etmiş, ipleri koparmıştı. Sezonun tamamlandığı 50 günlük sürede şu ana kadar sadece geçen sezonu 3 maçla kapatmış kaleci Hakan Canbazoğlu ve Mersin İdmanyurdu’ndan Eren Tozlu ile anlaşan Yeni Malatyaspor, bu süre zarfında İrfan Buz’un yerine Bayram Bektaş’ı, maçlar oynanmadan, takım kurulmadan Bayram Bektaş’ın yerine de tekrar İrfan Buz’u getirdi.
İrfan Buz’un yardımcılarının nezaretinde dün Bolu Termal’de toplanan Yeni Malatyaspor 24 kişilik kamp kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni Malatyaspor’da kamp kadrosunda, transferler Hakan ve Eren, iç transferde Kamil İçer, Emre Selen, Sedat, Yiğitcan Erdoğan, Erkan Sekman, Sadık Çiftpınar, Osman Fırat, Ali Sakal, Sunday Mba, Azubuıke ve Savaş Tağa ile alt yapıdan 9 oyuncu yer aldı.
Bolu Termal’de 15 gün sürecek ilk etap kampını gerçekleştirecek sarı-kırmızılılar, bu süre zarfında fizik kondisyon ve güç depolayacak. İkinci etap kampında en az 6 hazırlık maçı oynamayı planlayan Yeni Malatyaspor’da, dış transferde alınacak isimler kampa dahil edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.