Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da Başkan Gevrek’ten transfer müjdeleri

Yeni Malatyaspor'da Başkan Gevrek'ten Transfer Müjdeleri

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da Başkan Gevrek’ten transfer müjdeleri
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, takımın ilk etap kampının oldukça verimli geçtiğini söyledi.
Transferle ilgili de taraftara müjdeler veren Gevrek, en kısa süre içerisinde arka arkaya imzalarla kadrolarını daha da güçlendireceklerini ifade etti.
Takımın İlk etap kap çalışmalarını ziyaret ederek futbolculara moral veren başkan Gevrek, “Bolu’da yaptığımız ilk etap çalışmalarımız sona erdi. Ben de kamp sona ermeden gidip 1 gün Bolu’da kaldım. Gördüğüm kadarıyla takımda güzle bir birliktelik var. Yeni transferlerimiz de takımla uyum sağlamış. Hocamızla uzun bir görüşmem oldu. Kendisi de ilk etaptan gayet memnun. Verimli bir kamp süreci geçirdiklerini söylüyor” dedi.
“Birkaç güne transfer müjdelerini ardı ardına sıralayacağız”
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Gevrek, “Transferde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En son Caner Arıcı ile anlaştık. O da şu an eksiklerini kapatmak için Bolu’da bulunan futbolcularımızın yer aldığı kampımıza katıldı. Caner ile ilgili kulübüyle alakalı ufak bir pürüz var. Ben onun da aşılacağına inanıyorum. Transferlerimiz devam edecek. Daha önce de söylediğimiz gibi çok iyi 3 futbolcuyu kadromuza katacağız. Sağ bek, sağ iç ve forvete iyi oyuncular kazandırmamız lazım. İnşallah birkaç güne transfer müjdelerini ardı ardına sıralayacağız“ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.