Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da 5 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da 5 futbolcuyla yollar ayrıldı.Teknik Direktör Bayram Bektaş ve Sportif Direktör Ali Ravcı’nın ortak kararıyla Aydın Çetin, Hüseyin Kar, Azuka Izu, Gonzalo Godoy ve Serhat Ayvaz ile yollar ayrıldı.Tek...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da 5 futbolcuyla yollar ayrıldı.
Teknik Direktör Bayram Bektaş ve Sportif Direktör Ali Ravcı’nın ortak kararıyla Aydın Çetin, Hüseyin Kar, Azuka Izu, Gonzalo Godoy ve Serhat Ayvaz ile yollar ayrıldı.
Tek taraflı olarak sözleşmeleri iptal edilen futbolculara alınan karar iletilirken, kulübün resmi internet sitesinden de emeklerinden dolayı teşekkür edildi.
Transfer çalışmalarındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan kulüp sportif direktörü Ali Ravcı, önceliklerinin iç transfer olduğunu, bu doğrultuda geçen sezon kadrolarında bulunan 5 futbolcuya teşekkür ederek yollarını ayırdıklarını söyledi.
“YABANCI OYUNCU TERCİHLERİMİZİ TÜRKİYE’DE TOP KOŞTURAN İSİMLERDEN YANA KULLANMAK İSTİYORUZ”
Teknik Direktör Bayram Bektaş ile birlikte ilk etapta kalacak ve gidecek futbolcuları belirlediklerini kaydeden Ravcı, “Geçen sezonki futbolcularımızdan Aydın Çetin, Hüseyin Kar, Azuka Izu, Gonzalo Godoy ve Serhat Ayvaz ile yollarımız ayırdık. Bu futbolcularımıza kulübümüze verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ettik. İlk etap iç transferi halletmeye çalışıyoruz. Sözleşmesi sona eren Ali Sakal ve İrfan Başaran gibi oyuncularla da yeniden masaya oturmayı planlıyoruz. Geçen sezon Osmanlıspor’dan kiralık olarak kadromuza kattığımız Umut Nayir içinde girişimlerimiz sürüyor. İnşallah Yeni Malatyaspor’a uzun yıllar hizmet edecek bir kadro kuracağız. Tabi transfer çalışmaları sabır isteyen bir iş diye düşünüyorum. Bu sene özellikle yabancı oyuncu konusunda oldukça dikkatli davranacağız. Yabancı oyuncu tercihlerimizi Türkiye top koşturan isimlerden yana kullanmak istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.