Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’da 2. etap kamp çalışmaları başladı

Yeni Malatyaspor’da ilk etap kampının ardından 3 günlük izne ayrılan sarı-kırmızılı oyuncular bugün Bolu’da toplanarak ikinci etap kampına başladı.Bolu Petra Clup Tesisleri’nde kampa giren sarı-kırmızılılarda, günün ilk çalışmasına...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da ilk etap kampının ardından 3 günlük izne ayrılan sarı-kırmızılı oyuncular bugün Bolu’da toplanarak ikinci etap kampına başladı.
Bolu Petra Clup Tesisleri’nde kampa giren sarı-kırmızılılarda, günün ilk çalışmasına ülkesinin milli takımda bulunan Azubuike dışındaki bütün futbolcuların katıldığı belirtildi.
Yeni transfer İbrahim Alan da kampa katıldı
Kampa Niğde Belediyespor’dan transfer edilen İbrahim Alan da katıldı. Sarı-kırmızılı takımın renklerine bağladığı genç oyuncu forvet bölgesinde görev yapıyor.
Perşembe günü Adanaspor ile
İkinci etap kampını hazırlık maçlarıyla geçirecek sarı-kırmızılılar, perşembe günü saat 18.00’de Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.
Yeni Malatyaspor ikinci hazırlık maçını PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 31 Temmuz Pazar günü oynayacak.
“Amacımız lige kadar hazır bir takım oluşturabilmek”
İkinci etap kampına bugün itibariyle başladıklarını söyleyen kulübün Sportif Direktörü Ali Ravcı, oynayacağı hazırlık maçlarıyla takımın son durumunu daha net göreceklerini ifade etti.
Kamp çalışmalarıyla birlikte transferi de sürdürdüklerini kaydeden Ravcı, “2. etap kampımıza Bolu Petra Clup Tesisleri’nde başladık. Umarım iyi bir kamp dönemi geçiririz. Takımımızda Azubuike dışında eksik yok. O da milli takımıyla kampta. Bu süreçte hazırlık maçlarıyla son durumumuzu daha net göreceğiz. Bazı bölgelerimize takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Hazırlık maçları durumumuzu ortaya koyacak. Belki ihtiyaca göre transferler yapabiliriz. İlk hazırlık maçımızı Perşembe günü kardeş takım Adanaspor ile yapacağız. Daha sonra aynı ligde mücadele ettiğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir maçımız olacak. Diğer maçların takvimi henüz netleşmedi. Amacımız lige kadar hazır bir takım oluşturabilmek” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.