Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor’a alt yapıdan 9 futbolcu

Yeni Malatyaspor’da Yeni Sezon Kamp Çalişmalari Başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’a alt yapıdan 9 futbolcu
Yeni Malatyaspor’da yeni sezon kamp çalışmaları başladı.
Bolu Termal’de toplanan sarı-kırmızılı oyuncular akşam saatlerinde hafif bir çalışma yaptı. Alima Yeni Malatyaspor’un kamp kadrosunda yeni transferler Eren Tozlu ve Hakan Canbazoğlu da bulunuyor.
Kampa alt yapıdan 9 oyuncu katılıyor
Bu arada sarı-kırmızılı takımın alt yapısından kampa 9 oyuncu katılıyor. U21 ve U19 kategorilerindeki yetenekli gençlerden oluşan 9 genç oyuncu A takımın ilk etap kampında yer alıyor. 1996 ile 1999 doğumlu gençler arasından daha önce kulübün profesyonel futbolcuları arasında yer alan sol kanat Ferhat Canlı, forvet ve orta saha Burak Kavlak, kaleci Abdulsamed Damlu, sağ kanat Hakan Bezci, orta saha Furkan Pekşen ile birlikte forvet Furkan Yiğit, forvet ve orta saha Fatih Gürden, forvet Eray Baba ve orta saha Emre Akçebe ilk etap kampına davet edildi.
Uçkun: “İrfan Hocanın futbolcuları tanıması bir avantaj”
Altyapı sorumlusu Murat Uçkun, kendilerinden istenilen sayıya göre isim verdiklerini belirterek, daha fazla kontenjanları olması halinde A takıma çok sayıda oyuncu verebileceklerini ifade etti. İrfan Buz’un geçtiğimiz dönemden U21 takımındaki birçok oyuncuyu alt yapıdan tanıdığı için avantajlı olduklarını belirten Uçkun, “A takımla çalışma fırsatı bulan ya da bulmayan tüm U21 ve U19 oyuncularımız mevcut şartlar altında en iyisini verebilecek durumda. Tabi A takımın da kendi kadrosunda olan, sözleşmesi devam eden, transfer olan ve yine yeni alınacak oyuncuları var. Bunların için de alt yapı patentli 9 oyuncunun olması önemli bir sayı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.