Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor, Yücel İldiz İle Yolları Ayırdı

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’da yönetimin teknik direktör Yücel İldiz’in istifasını istemesiyle patlak veren teknik heyet krizi çözüldü.Nurettin Soykan Tesisleri’nde yönetim kurulu üyesi İlyas Karaca ile yaklaşık 2 saat süren...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor, Yücel İldiz İle Yolları Ayırdı
PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’da yönetimin teknik direktör Yücel İldiz’in istifasını istemesiyle patlak veren teknik heyet krizi çözüldü.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde yönetim kurulu üyesi İlyas Karaca ile yaklaşık 2 saat süren bir görüşme gerçekleştiren İldiz, sözleşmesinde yazan ücretten de vazgeçerek sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırdı.
Tecrübeli teknik adam daha sonra özel eşyalarını toplayıp futbolcularla vedalaştı.
Teknik heyet belirsizliğinin çözüme kavuşmasının ardından bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca, İldiz ile her konuda anlaşıp yolları ayırdıklarını söyledi. Karşılıklı görüşmenin ardından Yücel İldiz ile yolları ayırdıklarını kaydeden Karaca, “Biliyorsunuz hocamız bu liglerde kariyeri olan bir isim. Ama Yeni Malatyaspor’da bir kan uyuşmazlığı oldu. Böyle bir karar aldık umarım her iki taraf içinde hayırlı olur. Hocama herhangi bir ücret ödemeyeceğiz. Kendisi gerçekten duyarlı davrandı. Biliyorsunuz hocamız daha önce Malatya’da şampiyonluk yaşamış, Malatya’yı çok seven birisi. Parasal konuda bize herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Bizden herhangi bir ücret talebi olmadı” dedi.
TAKIMI GİRESUNSPOR MAÇINA ALT YAPI HOCALARI HAZIRLAYACAK
Takımın Giresunspor maçına alt yapı hocaları nezaretinde hazırlanacağını belirten Karaca, “Şimdilik alt yapı hocalarımızla devam edeceğiz” dedi.
İlyas Karaca, Yücel hocanın giderken oyuncularla vedalaştığını söyleyerek, “O yüzden idmana biraz geciktik. Takımı Giresun maçına alt yapı hocaları hazırlayacak. Şimdilik alt yapı hocalarımızla devam edeceğiz. Teknik heyet arayışı noktasında bugüne kadar bir hamlemiz olmadı. Ama bundan sonra teknik direktör adaylarıyla görüşmelerimiz olacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.