Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor yönetiminden Çakır’a ziyaret

Yeni Malatyaspor’un yeni yönetim kurulu, tanışma maksatlı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarete Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un yeni yönetim kurulu, tanışma maksatlı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarete Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyarette ilk olarak konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek, desteklerinden dolayı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, “Kurulduğu günden bugüne kulübümüze verdiği desteklerden ötürü Sayın Çakır’a teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
Gevrek: “Başkanımıza teşekkürü bir borç biliriz”
Gevrek, Başkan Çakır’ın görevi kendilerine verirken, tamamen sivil bir yönetim kurulması düşüncesi taşıdığını belirterek, “Sayın başkanımız o gün bize kulübü teslim ederken, her anlamda sivilleşmiş bir yönetim oluşması düşüncesini taşıyordu. Bizler de Allah’a şükür bu yönde önemli adımlar attık. Yeni Malatyaspor kulübüne amatör kümeden itibaren büyük destekler sunup, bugünlere gelmesinde büyük payı olan başkanımıza teşekkürü bir borç biliriz. İnşallah bu sezon ki iyi gidişatımızı devam ettirip, Malatya şehrine layık olan bir noktaya geleceğiz” dedi.
Çakır: “Başarısızlıkta da hiçbir zaman bizim sevgimiz düşmez”
Başkan Çakır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni Malatyaspor başkanımız ve yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni Malatyaspor kulübü bu sezon güzel neticelerle lige başladı. Tabi futbolcu arkadaşlarımız ve teknik kadronun güzel hedefler koyup, uyumlu bir oyun ortaya koymaları çok güzel. Tabi burada önemli olan maddi kaynak. Gerçekten maddi kaynak haricinde, taraftarlarımız takımın sahiplenmesi noktasına her zaman bunu bildiler. Dolayısıyla mağlup olduğunda da berabere kaldığında da sahiplenmeliyiz takımı. Bu takım bizim takımımız. Dolayısıyla bunu bir babanın evladı gibi düşünmek lazım. Başarısı da başarısızlığı da hiçbir zaman evladı, evlatlıktan çıkarmaz. Malatyaspor bizim için öyle. Bu durum bizim için öyle. Başarısızlıkta da hiçbir zaman bizim sevgimiz düşmez. Taraftarımız da bu gözle yaklaştı ve bu da başarıyı getirdi” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a adının yazdığı 44 numaralı forma hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.