Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor yönetimi bilet fiyatlarında indirime gitti

Yeni Malatyaspor yönetimi taraftardan gelen talep üzerine müsabaka biletlerinde indirime gitti.Kulüp, 7 lira olan açık tribünü 5, 12 lira olan maraton tribünü ise 8 liraya çekti. Ligde çok iyi bir grafik yakalamalarına rağmen bunu henüz tribünlere...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor yönetimi taraftardan gelen talep üzerine müsabaka biletlerinde indirime gitti.
Kulüp, 7 lira olan açık tribünü 5, 12 lira olan maraton tribünü ise 8 liraya çekti. Ligde çok iyi bir grafik yakalamalarına rağmen bunu henüz tribünlere yansıtamayan Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek konuyla ilgili serzenişte bulunarak, Malatyalıları Ümraniye maçına davet etti.
“Biz 7 de olsa 5 de olsa çok bir şey kazanmıyoruz”
Diğer takımlarla Yeni Malatyaspor’u kıyaslayan Adil Gevrek, her şeye rağmen biletlerde indirime gittiklerini belirterek, artık bu konunun maçlara gelmeme mazereti olarak gösterilemeyeceğini söyledi.
Gevrek, “Şampiyonluğa oynayan takımların statları tamamen dolarken, bugün Yeni Malatyaspor’un stadı yarı yarıya boş. Bu en başta bizi, futbolcuları ve teknik heyeti üzüyor. Pendik maçında 2 sene önce 20 bin kişi olduğu söyleniyor. Bugün biz TFF 1. Lig’de lideriz ve takımımız harika bir çıkış yakaladı. Doğal olarak tribünlerin tam dolmasını bekliyoruz ama bunu şehir olarak henüz başaramadık. Bilet fiyatlarımız yüksek olmamasına rağmen kamuoyundan bir talep geldi indirelim diye. Biz de hem kimsenin mazereti kalmasın hem de Ümraniye maçında tribünler dolsun diye kale arkası ve maraton tribününde indirime gittik. İnşallah stadımız büyük ölçüde dolar biz de bilet fiyatlarını indirimli halde sabit tutarız” dedi.
Maç biletlerinden çok büyük bir hasılat elde etmediklerini ifade eden Gevrek, “Bakın bir maç biletinin zaten bir kısmı Passolig’e bir kısmı da çeşitli kesintilerle vergilere gidiyor. Kulübün kasasına kalan cüzi bir miktar. Biz 7 de olsa 5 de olsa çok bir şey kazanmıyoruz. Bizim amacımız tribünleri doldurarak tüm Türkiye’ye Malatya’nın gücünü göstermek, şehirdeki sahiplenmeyi futbolunun arkasında hissettirmek. Takımız derbi kazandı, lider pozisyonda bu hafta sahamızda kazanırsak puan farkını açacağız. Onun için Ümraniyespor maçında herkesi stada bekliyoruz. Passolig kartı olmayanlar maç gününe kadar alabilir. Maç günü kart basılmıyor. Maçın saati 13.00 ve pazar günü. Ben Malatyalıyım, Malatyasporluyum diyen kim varsa bu maça gelmemesinin mazereti olmamalı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.