Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor, yıldız transferler peşinde

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transferde 3 yıldız isim alacaklarını söyledi.Transferdeki son durumla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, sağ bek, sağ açık ve forvet mevkilerine...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transferde 3 yıldız isim alacaklarını söyledi.
Transferdeki son durumla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, sağ bek, sağ açık ve forvet mevkilerine yıldız isimler alacaklarını ifade etti.
“Koçer ile yeniden devam edebiliriz”
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Gevrek, “Transferde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biliyorsunuz ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. İnşallah bu süreçten daha da güçlenerek çıkacağız. Çünkü vatan önemli. Vatan olmazsa hiçbir şey olmaz. Transferde eski oyuncumuz Guidou Koçer ile tekrar anlaşmak için bir girişimimiz var. Onunla yeniden devam edebiliriz. Bunun dışında 3 yıldız isim almak istiyoruz. Yıldız isim derken takımda direkt oynayacak etkili isimler olacak bu 3 isim. Özellikle sağ bek, sağ açık ve forvete transferler düşünüyoruz. Bu bölgeler üzerinde çalışıyoruz. Transferleri her an açıklayabiliriz” dedi.
“Mba bu tavrını ısrarla sürdürürse yapacak bir şeyimiz kalmaz”
Gevrek, Mba krizine de değinerek, “Mba ile aramızda hiçbir sorun yoktu. Ama menajerler ortalığı karıştırıyor. Ben bu konuyla ilgili şunu söylüyorum. Hiçbir futbolcu Yeni Malatyaspor Kulübü’nün üzerinde değil. Onun herkesi isteklerini makul ölçüler çerçevesinde belirlemeli. Ben Mba ile yeniden anlaşılması taraftarıyım. Ama yok Mba bu tavrını ısrarla sürdürürse de yapacak bir şey kalmaz. Bugün bir görüşmemiz daha olacak. Umarım sorun çözülür. Taraftarımız rahat olsun, kulübümüzün menfaati noktasında elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İnşallah yeni sezona güçlü bir takımla gireceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.