Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor transferde hız kesmeyecek

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Transferde Hız Kesmeyeceklerini Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor transferde hız kesmeyecek
PTT 1. Lig’de gelecek sezon iddialı bir takım oluşturmak için düğmeye basan Yeni Malatyaspor’da son 3 günde attırılan imzalar taraftarı memnun ederken, kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, transferin devam edeceğini söyledi.
Son 3 günden Mehmet Sak, Michal Perreira ve Ahmet Burak Solakel’e imza attırarak adeta gövde gösterisi yapan sarı-kırmızılılar, transferde hız kesmemeye niyetli.
“Taraftarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz”
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, aldıkları oyuncuların kalitelerine dikkat çekerek, “Kadromuza futbol kamuoyunda kalitelerini ispatlamış isimleri katıyoruz. Transferde taraftarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi.
Bolu Termal’de yeni sezon hazırlıklarını günde çift idman şeklinde sürdürdüklerini söyleyen Ravcı, “Güzel bir ortamda yüksek tempoyla yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yeni transferlerimizin de birer ikişer kampımıza dahil olması havamızı olumlu yönde değiştirdi. Transferde biraz hızlandık. Tabi herkesin bildiği gibi bu işler o kadar kolay değil. Transfer devam edecek. Son 3 transferimizle birlikte kadromuzu biraz daha şekillendirdik. İnşallah taraftarımızın beklentisine cevap verecek bir kadro oluşturacağız. Şuana kadar kampa Mba ve Azubuike dışındaki oyuncuların tamamı katıldı. Azubuike milli takımda, Mba ise küçük bir pürüzden dolayı katılmadı. Sanırım Mba da birkaç güne kampa dahil olacak. Onun dışında çok sağlıklı bir kamp ortamımız var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.