Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor Tempo Arttırdı

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un ikinci etap kampı Bolu’da devam ederken, sarı-kırmızılı ekip tempoyu da arttırdı.Yoğun antrenman temposunda futbolcuların istekli olmaları ve tempoya ayak uydurmaları ise teknik direktör Yücel İldiz’i...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un ikinci etap kampı Bolu’da devam ederken, sarı-kırmızılı ekip tempoyu da arttırdı.
Yoğun antrenman temposunda futbolcuların istekli olmaları ve tempoya ayak uydurmaları ise teknik direktör Yücel İldiz’i memnun ederken, 24 kişilik kamp kadrosunda futbolcu rekabetinin üst düzeyde olması antrenmanların kıran kırana geçmesine neden oluyor.
Sarı-kırmızılıların kampında özellikle yeni transferler Azad, Kamil, Kemal ve İskender’in idmanlardaki çalışkanlıklarıyla dikkat çektiği belirtildi.
İLDİZ: "LİGDE İYİ HAZIRLANIYORUZ"
Bolu kampında yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade eden Yeni Malatyaspor’un tecrübeli teknik adamı İldiz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.
Yüksek bir tempoda çalıştıklarını ve hazırlık maçlarına başlayacaklarını anlatan İldiz, "Lige iyi hazırlanıyoruz. Yeni transferlerimiz kısa zamanda takıma uyum sağladılar. Arkadaşlık, birlik ve beraberlik çok iyi. İnşallah bu birliktelik başarıyı getirecektir. Tek arzumuz ve isteğimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. İlk hazırlık maçımızı oynayacağız. Hazırlık maçları ne durumda olduğumuzu daha net gösterecektir. Oyuncularımın tamamını Karşıyaka ile oynayacağımız maçta görmek istiyorum" dedi.
İLK MAÇ CUMA GÜNÜ
Yeni Malatyaspor ikinci etap kampında hazırlık maçlarına ağırlık verecek. Sarı-kırmızılı takım ilk maçını Cuma günü Karşıyaka ile oynayacak. Karşılaşma saat 18.00’da başlayacak. Hazırlık maçlarını PTT 1. Lig takımlarıyla oynayacak olan Yeni Malatyaspor, Karşıyaka maçının ardından 27 Temmuz’da Şanlıurfaspor, 29 Temmuz’da Balıkesirspor, 2 Ağustos’ta ise Denizlispor ile karşılaşacak.
PASSOLİG BAŞVURU STANTLARI AÇILDI
Yeni Malatyaspor’da Passolig başvuru stantları açıldı. Passolig başvuruları eski belediye meydanına kurulan çadırlarda yapılabilecek. Konuyla ilgili bilgi veren Malatyaspor tribün lideri Murat Soysal, taraftarı Passolig konusunda daha da bilinçli hale getirmek için başvuru stantları açtıklarını söyledi.
Soysal, “Taraftarımız Passolig’e gereken ilgiyi gösteriyor ancak yine de bu ilgi bizim büyüklüğümüze yakışmıyor. Ben Malatyalı futbolseverleri Passolig konusunda bilinçli olmaya çağırıyorum. Günün her saatinde Eski Belediye Meydanı’ndaki başvuru çadırlarımıza gelebilirler. Arkadaşlarımız gerekli her türlü kolaylığı sağlayacaktır” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.