Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor seri peşinde

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren Yeni Malatyaspor, ligin ilk 2 haftasında bu hedefi gerçekleştirmek için iki önemli galibiyet aldı.Deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 3-1’lik galibiyetle geçen sarı-kırmızılı takımın son kurbanı Samsunspor...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sezona şampiyonluk hedefiyle giren Yeni Malatyaspor, ligin ilk 2 haftasında bu hedefi gerçekleştirmek için iki önemli galibiyet aldı.
Deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 3-1’lik galibiyetle geçen sarı-kırmızılı takımın son kurbanı Samsunspor oldu. İnönü Stadı’nda bu sezonun ilk iç saha maçına çıkan Yeni Malatyaspor, rakibini Dialiba’nın tek golüyle geçerken, sergilediği oyunla da taraftarını memnun etti. Özellikle Pereira’nın takıma kattığı hücum zenginliği, Dialiba’nın gol yollarındaki fırsatçılığı, Eren Tozlu’nun hırsı ve Sedat Ağçay’ın bir maestro gibi takımı yönlendirmesi, İnönü Stadı’nda maçı izleyenlere büyük keyif verdi.
Yeni Malatyaspor’un neredeyse iki katı bütçe harcayarak kurulan Sivasspor, Göztepe, Eskişehirspor ve Büyükşehir Gaziantepspor gibi takımların daha ilk haftalardan tökezlediği lige, 2’de 2 yaparak giren Malatya temsilcisi, aynı zamanda kulüp tarihinin de en iyi sezon başlangıcına imza attı.
Futbolculara 4 gün izin verildi
Milli maçlar nedeniyle lige verilen 12 günlük arada deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçına hazırlanacak Yeni Malatyaspor’da futbolculara 4 günlük izin verildi. Samsunspor galibiyetinden sonra 3 günlük izin teknik heyet tarafından 4 güne çıkarılırken, kulüpte moraller üst düzeyde.
Denizlispor maçı hazırlıklarına cuma akşamı yapacağı antrenmanla başlayacak sarı-kırmızılı takımda bu süre zarfında Rio’dan yorgun dönecek Azubuike de dinlenmiş olacak. Maç ve idman eksiği olan Amutu da özel antrenmanlarına devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.