Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor puan farkını açmak istiyor

Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, “Yavaş yavaş zaten kopmalar başlayacak. Taraftarımız inşallah bu hafta tribünleri dolduracak. Onların desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum” dedi.Geçen hafta 10 kişi kalmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, “Yavaş yavaş zaten kopmalar başlayacak. Taraftarımız inşallah bu hafta tribünleri dolduracak. Onların desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Geçen hafta 10 kişi kalmalarına rağmen Elazığspor’u mağlup ettiklerini hatırlatan Ahmet, “Biz çok iyi bir takımız. 10 kişi kalmamıza rağmen galip gelmesini bildik. O maçta hakem çok basit kartlar gösterdi” diye konuştu.
“O maç geride kaldı”
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ahmet, “Elazığ’dan 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. 10 kişi kalmamıza rağmen galip gelmesini bildik. Çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Tabi o maçta hakem çok basit kartlar gösterdi. Şimdi o maç geride kaldı” dedi.
“İyi savunma yapmaya çalışacaklar”
Ahmet, bu hafta oynayacakları Ümraniyespor’un dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu vurgulayarak, “Yeni hocalarıyla ilk maçlarına çıktılar. Yeni hocalarıyla birlikte çıkış arayacaklardır. Adana Demirspor maçında daha farklı bir Ümraniyespor vardı. Buraya geldiklerinde sonuçta liderle oynayacaklar. Savunma özelliklerini ön plana çıkaracaklarını düşünüyorum. İyi savunma yapmaya çalışacaklar. Ama biz iyi mücadele edeceğiz. Taraftarın desteğiyle de galip geleceğiz. İnşallah dolduracaklar sahayı. Buna inanıyoruz” diye konuştu.
“Belki de oynadığım en rahat takımlardan bir tanesi”
Takımın şampiyonluk şansıyla ilgili de konuşan Ahmet, “Belki de oynadığım en rahat takımlardan bir tanesi psikolojik olarak. Herkes kendi özelliğinin farkında. Yaptığı şeyin ya da yapacağı şeyin farkında. Bir baskı da hissetmiyoruz. Zaten daha ligin çok başı. Daha 9’uncu hafta.Yavaş yavaş zaten kopmalar başlayacak bu haftalardan sonra. Biz eğer bu şekilde devam edersek ilk yarının sonunda ciddi bir puan yakalamış oluruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.