Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor Onlara Emanet

Yeni Malatyaspor’un idari kademesinde görev yapan Malatyalı çalışanları Selçuk Günaydın ve Ali Ravcı, sarı-kırmızılı kulüpteki istikrarlı duruş ve çalışmalarıyla Malatya futbol camiasının taktirini kazanıyor.Malatya futbolunda ’yerli...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un idari kademesinde görev yapan Malatyalı çalışanları Selçuk Günaydın ve Ali Ravcı, sarı-kırmızılı kulüpteki istikrarlı duruş ve çalışmalarıyla Malatya futbol camiasının taktirini kazanıyor.
Malatya futbolunda ’yerli antrenör’ tartışmaların yaşandığı bir dönemde Yeni Malatyaspor’da sportif direktörlük görevine getirilen Ali Ravcı bu süre içerisinde kulübüyle 1 şampiyonluk yaşadı.
YERLİ ANTRENÖR TARTIŞMASININ YAŞANDIĞI DÖNEMDE GÖREVE GELDİ
Profesyonel futbolculuk yıllarında Vanspor, Kayserispor, Sakaryaspor, Gaziantepspor, Siirtspor, Mersin İdmanyurdu ve Malatyaspor gibi takımlarda üst düzey bir kariyer edinen, antrenörlük yaşantısında çeşitli takımlarda yardımcı antrenör ve teknik direktörlük yapan Ravcı, 2,5 yıldır görev yaptığı Yeni Malatyaspor’da 8 ayrı teknik adamla çalıştı. Ravcı’nın ilk döneminde Yeni Malatyaspor 2. Lig’de Play-off’lara kalırken, ikinci yılında ise şampiyonluk yaşadı. Genç sportif direktör döneminde Yeni Malatyaspor tarihinde ilk defa 1. Lig’e çıkma başarısını gösterdi.
8 YILDA 5 AYRI BAŞKAN, 18 TEKNİK ADAMLA ÇALIŞTI
Yeni Malatyaspor’da 8 yıldır kulüp idari menajeri ve kulüp müdürlüğü görevlerini yürüten Selçuk Günaydın, bu dönemde iki yıl da Malatyaspor’da görev yaptı.
Malatya futbolunun en çalkantılı dönemlerinde görev alan Günaydın, bu dönemlerde 5 ayrı başkan ve 18 teknik heyetle çalıştı. Günaydın, Yeni Malatyaspor ile 3 kez Play-Off heyecanı yaşarken, 1 kez de şampiyonluk sevinci tattı.
Genç kulüp müdürü, Yeni Malatyaspor’un eski kulüp başkanlarından Mehmet Emin Katipoğlu’nun da yeğeni oluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.