Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor, Mersin İdmanyurdu maçına eksik çıkacak

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak Yeni Malatyaspor, bu maçın Malatya’daki hazırlıklarını tamamlayarak Mersin’e gitti.Orduzu Pınarbaşı’nda bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılılar,...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in ilk haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak Yeni Malatyaspor, bu maçın Malatya’daki hazırlıklarını tamamlayarak Mersin’e gitti.
Orduzu Pınarbaşı’nda bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, tesislerde yenilen öğle yemeğinin ardından yola çıktı. Milli takımda olan Azubuike, sakat Amutu ve cezalı Mba kafilede yer almazken, lisansı yetişen tüm oyuncular deplasman kadrosuna dahil edildi.
Sahaya genç oyuncularla çıkacağı öğrenilen Mersin İdmanyurdu karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Yeni Malatyaspor maçın taktiğini Orduzu’da çalıştı. Kısa süreli bir çift kale maç oynatan teknik patron İrfan Buz, takımı ikiye ayırırken kimlere şans vereceği konusunda net bir görüntü ortaya koymadı.
Takımları karma yapan Buz’un 3 siyahi oyuncun yokluğunda son kararını maç saatinde vereceği öğrenildi. Cumartesi gecesi saat 21.45’te oynanacak Mersin İdmanyurdu - Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Sakarya bölgesi A klasman hakemi Erkan Engin yönetecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.