Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor liderliği sürdürmek istiyor

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “Hafta sonu ciddi bir rakibe karşı oynayacağız, seyircilerimizin de çok büyük bir katkısı olacağına inanıyorum” dedi.Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2016 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “Hafta sonu ciddi bir rakibe karşı oynayacağız, seyircilerimizin de çok büyük bir katkısı olacağına inanıyorum” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan İrfan Buz, cumartesi günü sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puan beklediklerini söyledi.
“Denizli deplasmanından 1 puan iyi”
Denizlispor deplasmanından aldıkları 1 puanın önemli olduğunu dile getiren Buz, “Deplasmanda kazanmak istedik. İyi bir müsabaka çıkardığımızı düşünüyoruz. Pozisyon olarak da birçok fırsat yakaladık ama maalesef berabere kaldık. Ben 1 puanın da önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
“Lideriz ama bunu bırakacağız ve önümüze bakacağız”
Takım olarak liderliğin keyfini çıkardıklarını dile getiren Buz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ligin henüz başındayız. Sadece üç hafta geride kaldı. Lideriz ama bunu bırakacağız ve önümüze bakacağız. Önümüze hem sağlam basarak bakmamız gerekiyor. Müsabaka müsabaka ilerleyeceğiz. Bizim için şuanda en önemlisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı. Taraftarlarımızı da o maça bekliyoruz çünkü büyük bir desteğe ihtiyacımız var. Taraftarlarımızla birlikte önce 3 puanımızı almak daha sonrada yolumuza devam etmek istiyoruz. Lig daha yeni, çok fazla konuşmamak ve abartmamak gerekiyor.”
“Formda bir oyuncuyu oynatamamak bizim açımızdan kötü oldu”
Tecrübeli teknik adam, Denizlispor karşılaşmasında Senegalli golcü futbolcu Boubacar Dialiba Diabang’ın forma giymemesiyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Buz, ilk iki maçta 3 gol atan bir futbolcuyu dünyada hiçbir teknik direktörün kesmeyeceğini ifade ederek, “Takımsal anlamda böyle bir sürprizi asla yapmayacağız. Dialiba maçtan önce sakatlandı ve oynatamadık. Tabi formda bir oyuncuyu oynatamamak bizim açımızdan kötü oldu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.