Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor, Karaman İle Anlaşamadı

Yeni Malatyaspor Teknik Adamlık Görevi İçin Hasan Şaş'a Teklif Götürecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor, Karaman İle Anlaşamadı
Yücel İldiz’den boşalan teknik direktörülük görevi için arayışta olan PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’da yönetimin teklif sunduğu Ünal Karaman’dan olumsuz yanıt alındığı belirtildi.
Teknik direktör arayışları çerçevesinde Ünal Karaman, Fatih Tekke, Hasan Şaş, Osman Özköylü ve Ziya Doğan gibi teknik adamları listesine alan sarı-kırmızılı yönetim, geçen sezon Adana Demirspor’u çalıştıran Ünal Karaman’a teklif götürdü.
Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in telefonda görüştüğü Ünal Karaman’ın, “PTT 1. Lig takımı çalıştırmayı düşünmüyorum, süper ligden gelecek teklifleri değerlendireceğim” diyerek, gelen teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.
Bu gelişmenin ardından listesindeki diğer isimlere yönelen Yeni Malatyaspor yönetiminin, ilk olarak Hasan Şaş’a teklif götüreceği belirtildi.
Adana Demirspor ile adı geçen ancak mavi-lacivertli kulüp ile anlaşamayan Hasan Şaş’ın da Yeni Malatyaspor’a sıcak baktığı, görüşmelerin olumlu geçmesi durumunda Şaş’ın sarı-kırmızılı takımın teknik adamı olmaya yakın olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.