Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor kampa eksik başladı

Bolu Termal’de ilk etap kamp çalışmalarına başlayan Yeni Malatyaspor, 23 kişilik kamp kadrosunda bazı isimlerin rötarlı gelecek olması nedeniyle eksik sayıyla toplandı.Alt yapı kökenli 9 ismin katıldığı ilk çalışmalarına izinli olan...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu Termal’de ilk etap kamp çalışmalarına başlayan Yeni Malatyaspor, 23 kişilik kamp kadrosunda bazı isimlerin rötarlı gelecek olması nedeniyle eksik sayıyla toplandı.
Alt yapı kökenli 9 ismin katıldığı ilk çalışmalarına izinli olan Sedat Ağçay ve Yiğitcan Erdoğan henüz katılmadı. Teknik Direktör İrfan Buz ve kardeşi Erkan Buz’un da bugünden itibaren dahil olacağı Bolu kampında 3. güne giren sarı-kırmızılı takımı yardımcı antrenörler Zafer Hızarcı, kaleci antrenörü İsmail Aydoğdu ve Engin Özdemir, çalıştırdı.
6 hazırlık maçı oynanacak
Kampın henüz başı olması ve teknik direktör İrfan Buz’un yeni katılacak olması nedeniyle henüz çift idman temposuna çıkmayan oyuncular bugünden itibaren tempo yükseltecek. İlk etapta 15 günlük bir kamp düşünen Yeni Malatyaspor 2. etap kampını ise henüz netleştirmedi. En az 6 hazırlık maçı oynayacak Yeni Malatyaspor yeni transferlerin kampa katılmasıyla İrfan Buz’un taktiksel çalışmalara geçeceği öğrenildi. Yurt dışından gelecek Amutu ve Preira’nın vize işlemlerinin tamamlandığı bu iki oyuncunun en geç pazartesine kadar kampa dahil olacakları belirtilirken, yerli oyuncu transferinde ise başkanın kongre sürecini atlatması bekleniyor. Pazar günü gerçekleştirilecek kongreye odaklanan yönetim kurulu yeni isimlerle yoluna devam edecek. Kongre sonrası kampa gitmeyi planladığı öğrenilen başkan Gevrek’in bu süre zarfından en az 5 oyuncuyu daha kadroya dahil edeceği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.