Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor Kaleci Arayışında

Yeni Malatyaspor’da kaleci sorunu giderek büyüyor. Yeni sezon öncesi Vedat Kapurtu’yu gönderip, Ertaç Özbir ile devam etmek isteyen sarı-kırmızılı kulüp, bu oyuncunun TFF’deki başvurusundan vazgeçmemesi nedeniyle kalede sorun yaşıyor.Ertaç’ı...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da kaleci sorunu giderek büyüyor. Yeni sezon öncesi Vedat Kapurtu’yu gönderip, Ertaç Özbir ile devam etmek isteyen sarı-kırmızılı kulüp, bu oyuncunun TFF’deki başvurusundan vazgeçmemesi nedeniyle kalede sorun yaşıyor.
Ertaç’ı ikna etmek için her yolu deneyen yönetim artık pes etme aşamasına geldi. Gelecek sezon planlamasında Ertaç’ı birinci kaleci, Emre Selen’i ikinci kaleci, Abdulsamet Damlu’yu da üçüncü kaleci olarak düşünen ve kale için arayışlara girmeyen yönetimin, Ertaç’ın olumsuz tavrından dolayı farklı alternatiflere yöneleceği öğrenildi.
SAMSUNSPORLU SONER ŞAHİN İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Daha önce anlaşılmayacaklar listesinde adı yer alan Vedat Kapurtu’yla yeniden masaya oturmayı planlayan yönetimi, tecrübeli kalecinin yaşı düşündürüyor. 38 yaşındaki Vedat’la yeniden anlaşma zemini arayacak yönetim, alternatif olarak ise bazı isimleri gündemine aldı. Kamuoyunda adı Yeni Malatyaspor’la anılan Çaykur Rizespor’un kalecisi Itandje ve Malatyalı Emrah Tuncel gibi isimlerin gündemlerinde olmadığını belirten yönetimin, Samsunspor kalecisi Soner Şahin ile ilgilendiği ortaya çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.